Vuosijuhlaviikko

Juhlavuoden kunniaksi koko vuosijuhlaan huipentuva viikko on täynnä tapahtumaa. 

Lisätiedot tapahtumista löydät TIOn someista.

Maanantai 21.11.
Vuosijuhlaseminaari
Yhdistyksen juhlakokous

Tiistai 22.11.
Tanssitreenit
Urheilupäivä

Keskiviikko 23.11.
JuhlaTikki by RikkiTikki

Torstai 24.11.
Viininmaistelu
Juhlavuosibileet

Perjantai 25.11.
Valmistuneiden ilta
Afterwork LOUSIn kanssa

Lauantai 26.11.
40. Vuosijuhla

Sunnuntai 27.11.
Silliaamiainen
Silliksen jatkot

Vuju-eläin passi

Osallistu vähintään kolmeen vujuviikon tapahtumaan ja kerää niistä leimoja frakkiin pukeutuneilta vuju-eläin komissaareilta niin ansaitset itsellesi upean toni-possu aiheisen haalarimerkin.

Passin hinta 3€/kpl

Vuosijuhliin osallistujalle

Juhlainformaatio

Tervetuloa juhlistamaan Turun Insinööriopiskelijat TIO ry:n 40 vuotista taivalta vuosijuhliin lauantaina 26.11.2022.

Tilaisuus alkaa cocktail-tilaisuudella Turun Ammattikorkeakoulun Kupittaan kampuksella, mistä siirrymme juhlaillalliselle Kårenille. Juhlaillallisen jälkeen siirrymme viettämään jatkoja salaiseen jatkopaikkaan.

Lue lisää päivän eri vaiheista alla olevista infokentistä.

Cocktail tilaisuus

Cocktail-tilaisuus järjestetään Turun Ammattikorkeakoulun kupittaan kampuksella ( ICT-city, Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku ). Ovet cocktail-tilaisuuteen aukeavat kello 14:30 ja itse tilaisuus alkaa kello 15:00.

Cocktail-tilaisuudessa yhdistyksen ystävillä ja yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus esittää onnittelutervehdyksensä yhdistykselle. Ennen tervehdyksiä vieraat voivat tutustua TIO:n historiaan ICT-Cityn & Educityn aulatiloissa. Tilaisuus on avoin kaikille juhlavieraille.

Cocktail-tilaisuudesta on järjestetty yhteiskuljetus pääjuhlaan.

Cocktail tilaisuuden tarjoaa:

Pääjuhla

Pääjuhlapaikkana toimii ravintola Kåren (Hämeenkatu 22, 20500 Turku). Juhlapaikan ovet aukeavat kello 16.30 ja pääjuhla alkaa kello 17:00.

Pääjuhla koostuu kolmen ruokalajin illallisesta, puheista ja muusta ohjelmasta. Juhlan kulusta ja ohjelman etenemisestä huolehtii seremoniamestari.  Juhliin kuuluu tärkeänä osana myös yhteislaulut, joiden riittävyydestä huolehtivat juhlan laulunjohtajat.

Pääjuhlasta siirrytään yhteiskuljetuksella salaiseen jatkopaikkaan.

Pääjuhlan tarjoaa:

Menu

LIHA

  • Puna-ahvenceviche ja avocadomoussé perunarieskan päällä
  • Karitsanpaahtopaistia, balsamicokastiketta, palsternakka-perunapyrettä ja paahdettuja juureksia
  • Lakritspannacottaa ja vadelmia
  • Kahvi/Tee

VEGAANINEN (M, L)

  • Kasvisceviche ja avocadomoussé perunarieskan päällä
  • Portobellosientä paprikakastikkeella,  palsternakka-perunapyrettä ja paahdettuja juureksia
  • Lakritspannacottaa ja vadelmia
  • Kahvi/Tee

Kaikki ruoat ovat laktoosittomia.

Juhlaetiketti

Juhlat alkavat ilmoitettuna ajankohtana, joten olethan ajoissa paikalla juhlapaikalla jotta ehdit löytää istumapaikkasi ennen juhlan alkua.

Juhlassa tulee muistaa hyvät käytöstavat. Pöytään saapuessa on kohteliasta esittäytyä pöytäseurueelle tai tervehtiä tuttuja pöytäseurueen jäseniä. Illan aikana voi vapaasti keskustella ellei käynnissä ole ohjelmanumeroa, laulua tai seremoniamestarilla ole puheenvuoroa.

Juhlan aikana pöydästä poistumiseen on kohteliasta kysyä lupa lähimmältä pöytäseurueelta, minkä jälkeen voi huomaamatta poistua juhlasalista. Juhlasalissa liikkumista tulee kuitenkin välttää laulujen tai ohjelmanumeroiden aikana.

Juhlavieraiden ei ole suotavaa pyytää puheenvuoroa kesken juhlan, vaan juhlavieraiden puheenvuorot jätetään vapaaseen sanaan. Vapaan sanan puheenvuoroja voit käydä pyytämässä taukojen aikana juhlamarsalkalta. Laulutoiveet voi vastaavasti jättää taukojen aikana juhlan laulunjohtajalle. Laulut lähtevät aina hiljaisuudesta ja lauluihin ei ole suotavaa laulaa lauluvihon ulkopuolisia säkeistöjä.

Juhlassa jokaisen laulun jälkeen kohotetaan malja. Skoolattaessa laseja ei kilistellä yhteen eikä tyhjällä lasilla ole sopiva skoolata. Seremoniamestari ohjeistaa skoolaussäännöistä tarkemmin juhlan alkaessa.

Vuosijuhlien ajan paikalla ovat Suomen lippu sekä yhdistyksen juhlalippu. Lippujen saapuessa sekä poistuessa on juhlaväen noustava kunnioittamaan lippukulkuetta seuraamalla lippuja katseellaan. Liput saapuvat ja poistuvat salista airuiden suojaamina.

Pukukoodi

Pukukoodina juhlassa toimii juhlapuku sekä akateemiset kunniamerkit.

Juhlapuku tarkoittaa frakkia. Frakin voi myös korvata tummalla puvulla.
Frakkiin kuuluu musta hännystakki ja mustat housut sekä valkoinen liivi, valkoinen paita sekä valkoinen rusetti.  Frakin kanssa ei tulisi käyttää rannekelloa vaan taskukelloa.

Naisen pukuna tulisi olla täyspitkä juhlapuku, joka on valmistettu juhlavasta materiaalista. Juhlapuvun ja iltapuvun ero on pituus, juhlapuvussa saisi vilkkua vain kengän kärjet. Juhlapuvun pääntie saa olla avonainen ja mekossa saa olla säädyllinen halkio. Kenkien tulisi olla umpikärkiset avokkaat ja kengistä saa näkyä korkeintaan kärjet. Laukuksi käy esimerkiksi siro kirjekuorilaukku.

Akateemiset kunniamerkit tarkoittavat esimerkiksi opiskelijayhdistysten myöntämiä nauhoja tai merkkejä, joiden käytössä on hyvä seurata kunkin merkin omia käyttösääntöjä.

Tanssit

Pöytäjuhlan jälkeen on luvassa tanssiaiset.

Illan aikana voit kirjata tanssipariesi nimet ohjelmalehtisen takaa löytyvään tanssikorttiin.

Tansseissa tanssitaan seuraavat tanssit:

Cicapo
Valssi
Foxtrot
Valssi
Letkajenkka

Jos tanssijalkasi kaipaa vetreyttämistä, niin voit osallistua tiistain tanssiharjoitukseen, jossa juhlassa tanssittavat tanssit palautellaan mieleen.

Jatkot

Pääjuhlan jälkeen vieraille on järjestetty kuljetus salaiseen jatkopaikkaan.

Jatkot ovat pääjuhlaa vapaamuotoisempi tapahtuma, jossa juhlavierailla on mahdollisuus seurustella keskenään rennommissa merkeissä. Jatkoilla on tarjolla myös pientä yöpalaa.

Silliaamiainen

Akateemista silliaamiainen, eli sillis, nautitaan juhlien jälkeisenä päivänä Sunnuntaina 27.11. Tivolilla (Uudenmaankatu 16, 20500 Turku) kello 12:00-18:00. Tilasta löytyy sauna, syötävää, juotavaa ja ystäviä jonka kanssa voi muistella edellistä juhlailtaa ja kohentaa omaa olotilaa.

Silliksen pukukoodi on vapaa.

Silliaamisen tarjoaa:

 

Kampaamo ja meikkitarjous

Meiltä Upeasta löytyy muutamia aikoja vuosijuhlijoille sekä meikkiin että kampaukseen. Normaalisti juhlameikin hinta on 69€ (60 min)  ja kampaus suunnilleen saman verran.
 
Tarjoamme teille alennushinnat 26.11. päivälle:
 
Meikki (n. 60 min) 54€
Pikameikki (n. 30 min) 29€
 
Kampaus 54€
Pikakampaus 29€
 
Laita varauksen yhteydessä koodi “TIO40” lisätietokenttään ja saat alennuksen maksun yhteydessä.
 

Liikkeemme sijaitsee Turun Kakolassa, osoitteessa Graniittilinnankatu 2 n 128. Tule käymään paikan päällä liikkeessämme tai varaa aika netissä!

upeaupea.fi

Frakin vuokraus etu vuosijuhlijoille.

TIO ry:n vuosijuhliin osallistujat!

Academia toimii vuosijuhlien yhteistyökumppanina ja tarjoaa kaikille juhlaan osallistuville laadukkaan frakin vuokrauksen 125 euron hintaan (norm. 170 €), sekä lakerikenkien vuokrauksen hintaan 25-40 € (norm. 35-45 €).

Yhteistyötarjouksena on myös mahdollista ostaa frakki omaksi, uutena tai käytettynä, -20%:n alennuksella. Tarjous koskee kaikkia eri hintaisia settejä, edullisimmat alkaen 350 €.

Frakkien sovitukset järjestetään hyvissä ajoin ennen vuosijuhlia, tarkemmasta ajankohdasta ja paikasta infotaan lähempänä. Frakin voi tilata myös mittojen mukaan toimitettuna ilman sovitusta. Ilmoittauduthan mahdollisimman pian, 17.11. mennessä.

Tyylikästä vuosijuhlaa toivottaen,
TIO ry ja Academia