InformaaTIO

Tältä sivulta löydät kaiksita tärkeimmät tiedotteet ja ajankohtaiset infot. TIO:lla on myös käytössä kaksi erillistä InformaaTIO-ryhmächättiä, joihin pääset liittymään tio.fi/yhteistiedot -osiosta sekä alapuolella olevista painikkeista. Kyseisissä kanavissa julkaistaan aktiivisemmin ajantasaista tietoa esimerkiksi tulevista tapahtumista. Vain TIO pystyy julkaisemaan kanavissa, joten turhaa ryhmächättispämmiä ei tarvitse pelätä! 

TELEGRAM Whatsapp

TIEDOTTEET:

HAALAREITA JÄLJELLÄ ENÄÄ PIENIÄ KOKOJA XS-S!

Uusia haalareita tulossa ensi vuoden puolella. Ilmotellaan jälleen keväästä tarkemmin kun saapuu uutta erää!

TEKNIIKAN ALAN OPISKELIJAHAALARIT OVAT TÄÄLLÄ!

Haalarit ovat jo orientaatioviikon aikana myynnissä. TIOn jäsenelle haalarit kustantavat 30€, ei-jäsenelle 60€. (Katso lisätietoja liittymisestä ilry.fi/uusiopiskelija)

Haalarimyynti tapahtuu ensimmäisinä koulupäivinä luokkakohtaisesti, ja lisätiedot myyntiajoista saat oman luokkasi tuutoreilta. Perjantaina 26.8. haalareita on myynnissä vapaamuotoisemmin koko päivän (varmista tarkempi myyntitila TIO:n Instagrammista tai tuutoriltasi). Myöhemmin haalarit on mahdollista ostaa yksinään suoraan ICT-Cityn pohjakerroksessa (B0039) sijaitsevasta toimistostamme sen aukioloaikojen puitteissa.

Huomioithan, että TIOlla on vain korttimaksu käytössä.

PST! 
Haalarien oston yhteydessä on mahdollisuus ostaa myös edukkaammin 10€-starttipaketti (sis. haalarimerkkejä ja laulukirjan).