InformaaTIO

Tältä sivulta löydät kaiksita tärkeimmät tiedotteet ja ajankohtaiset infot. TIO:lla on myös käytössä kaksi erillistä InformaaTIO-ryhmächättiä, joihin pääset liittymään tio.fi/yhteistiedot -osiosta sekä alapuolella olevista painikkeista. Kyseisissä kanavissa julkaistaan aktiivisemmin ajantasaista tietoa esimerkiksi tulevista tapahtumista. Vain TIO pystyy julkaisemaan kanavissa, joten turhaa ryhmächättispämmiä ei tarvitse pelätä! 

TELEGRAM Whatsapp

TIEDOTTEET:

 

Haalarimyynnin alkurysäys syksylle 2023 tapahtuu 5.-6.9.!

Tiistaina 5.9. klo 10-14, EDU 2024

Keskiviikkona 6.9. klo 13-15, EDU 1091

Hinnat:
Haalarit, jäsen 55€
Haalarit, ei jäsen 85€
Starttipaketti, jäsen 65€
Starttipaketti premium, jäsen 70€

Haalareiden hinta on korkeampi aiempiin vuosiin verrattuna, koska haalareiden materiaalikustannukset ovat nousseet huomattavasti ja näin ollen meille haalarien hankintahinta on myös noussut.
Haalarien myynti jatkuu syksyn alkurysäyksen jälkeen perinteisesti toimistolla aukiolojen puitteissa, mutta emme pysty lupaamaan, että kaikkia kokoja on saatavilla.
Olemme myös tuoneet uutuutena Starttipaketti premiumin, jossa mukana Laulumatin ja merkkien lisäksi uutuustuotteemme TIO-kangaskassi. Starttipaketteja myydään vain jäsenille.
Muistathan, että voit haalarimyynnin yhteydessä lunastaa itsellesi meidän liittymislahjat.

Haalarinostajan ABC

  • Mikä on vaatekokosi (XS, S, M, L, XL, XXL…)? – Kannattaa aloittaa sovittaminen yhtä isommasta koosta.
  • Haalareita ei vaihdeta jälkikäteen eikä niitä voi palauttaa
  • Liity jäseneksi ajoissa, älä vasta kassajonossa. Voit pyytää apua liittymiseen liittyen tuutoreilta, vanhoilta opiskelijoilta tai TIO:n hallitukselta.
  • Saat Insinööriliitolta liittymisvahvistuksen sähköpostiisi, avaa sähköposti valmiiksi, jotta voit todentaa jäsenyytesi kassalla.