Tapahtumien esittelyt

Tapahtumien ajankohdat päivitetään kalenteriin.

 

Jouluglögit

TIOn ja Lounais-Suomen Insinöörit LOUSI ry:n yhdessä järjestämät jouluglögit, jonne ovat tervetulleita kaikki valmistuneet ja opiskelevat insinöörit. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.

 

FunkTIO

FunkTIO on täällä taas! Tuttuun tapaan ohjelmaan kuuluu takuuvarmasti viihdyttävä ja massiivinen rastikierros. Kerää oma 4-6 hengen joukkue ja ilmoittaudu toimistoille (ICT tai Seppis). Pienemmälläkin porukalla voi lähteä mukaan, jolloin sinut/teidät yhdistetään sopivasti muihin vajaamiehitettyihin joukkueisiin.

Lähtö Sepänkadun toimipisteeltä ja kierroksen jälkeen on tietysti vielä jatkobileet.

Tursajaiset

On opiskelijoiden paritteluaika, jolloin kaikenväriset haalarihemmot ja daamit suuntaavat Tursajaisiin. Vaikkei luontodokkari opiskelijoista olisikaan makuusi, kannattaa silti lähteä mukaan Turun opiskelijaelämän virallisiin paritusbileisiin. Luvassa perinteinen Tursajaisvala sekä –booli, ja tietysti siinä sivussa voit tanssia ystäväsi tai itsesi tainnoksiin. Saavu siis AJOISSA Lyniin/Vegasiin, ettet missaa illan tarjontaa, niin ohjelman kuin muunkin osalta.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Turun Insinööriopiskelijat TIO ry ja Turun sosiaali- ja terveysalan opiskelijat TSTS ry.

PGP

Kevään huipennus on tottakai TIOn Polkuauto Grand Prix Varvintorilla! Opiskelijajärjestöt ja yhteistyökumppanimme joukkueineen taistelevat toisiaan vastaan mahdottoman totisessa ja vauhdikkaassa polkuautokisassa. Hikeä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita pursuavat kisat kestävät koko päivän ja kosteat varikkobileet juhlitaan illan päätyttyä Night Club Marilynissä. Itse kisailun lisäksi paikalla on myös muuta mukavaa viihdykettä. Melkein voisikin todeta, että vain ääliö jättäisi väliin.

Beach Party

TIO saunoo, se saunoo se saunoo ja saunoo!

Eiköhän rillikin valjasteta käyttötarkoitukseensa jossain vaiheessa päivää mikäli joku paikalle saapuvista insinööriopiskelijoista sen kykenevät sytyttämään.

Jos et vielä ole tarviturkkiasi heittänyt pois niin nyt siihen on oiva tilaisuus, koska merivesikin alkaa kohta olla lämmintä.

Tuttuun tapaan TIOn liikuntajaosto järjestää paikan päällä rantalentopalloturnauksen jonka voittajia kukaan ei tule muistamaan jälkeenpäin.
Tapahtuma saunomisineen on maksuton. Omat rillattavat ovat suotavia ja kiellettyä ei ole myöskään ottaa mukaan jotain millä huuhtoa rilliruuat kurkusta alas.

Tule viettämään rentoa aikaa ja nauttimaan viimeisistä lomapäivistä!

 

ASTin-risteily

ASTin on Länsi-Suomen Insinööriopiskelijoiden (LäSIO) järjestämä kaikkien aloittavien ja aloittavamielisten tekniikan opiskelijoiden starttiristeily, jossa käydään läpi perusteellisesti nestetasapainon ylläpitämisen alkeet. Lisäksi ohjelmassa mm. rastikierros, allasbileet ja insinöörikaraoken mestaruuskisat.

Tule, näe ja koe insinööriopiskelijoiden starttiristeilyn huuuuma. Tiedät mistä kaikki opiskelijatoverisi puhuvat seuraavat vuodet. Älä jää tuleen makaamaan vaan lähde mukaan sosiaalisoitumaan!

IOP – Insinööriopiskelijapäivät

Kerran vuodessa järjestettävät valtakunnalliset Insinööripäivät juhlitaan joka vuosi eri paikkakunnalla. Luvassa on tietysti rastikierros, massiiviset bileet ja paljon muuta hauskaa. IOP, se vaan on pakko kokea.

Säätö-sitsit

Mitä saadaan kun laitetaan kasa TIOlaisia ja Elbalaisia samaan koppiin? No säätöhän siitä tulee! Saavu taas TIOn ja Elban yhteisille SÄÄTÖ-sitseille! Sitsit perinteisesti ovat paljon muutakin kuin vain ruokailu hyvässä seurassa. Mikäli et ole koskaan ennen eksynyt sitseille niin nyt kannattaa! Ohjelma on aina takuu-viihdyttävä. Vanhemmilta opiskelijoilta voi ja kannattaa myös kysellä vinkkejä ekoille sitseille, että saa varmasti kaiken riemun irti.